Online marketeer inhuren

Online marketeer inhuren

Heeft u geen tijd om al uw online marketing activiteiten zelf te doen of komen de volgende vragen u bekend voor?

  • ‘Is het nodig om online te adverteren?
  • ‘Hoe kan ik social media inzetten om mijn bedrijf te laten groeien?’
  • ‘In hoeverre benut ik de potentie van mijn website?’
  • ‘Hoe kan ik zien waar mijn klanten zich online bevinden en wat doen ze op mijn website?

Online Roots is een jong, fris en flexibel bedrijf in Eindhoven dat beschikt over veelbelovende online marketeers die tijdelijk of langdurig inzetbaar zijn voor het midden- en klein bedrijf (mkb) en zelfstandigen zonder personeel (zzp)! Bent u opzoek naar een online marketeer of denkt u erover na om een online marketeer in te huren? Dan helpt Online Roots u daar graag bij!

Als het gaat om het inhuren van een online marketeer kan men aan verschillende zaken en aspecten denken. Bij het inhuren van een online marketeer bij Online Roots, onderscheiden wij 3 verschillende soorten ‘online marketeesr’ op basis van de behoeften van onze klanten en toekomstige klanten. Of u nou een mkb'er bent of een zzp'er, Online Roots past zich aan en samen zetten we concrete stappen!

Interim online marketeer

Opzoek naar een tijdelijke of langdurige online marketeer om uw bedrijf te ondersteunen? Online Roots beschikt over veelzijdige en veelbelovende online marketeers die werken op interim basis.

Online marketing consultant

Advies nodig op het gebied van zoekmachine optimalisatie (seo), zoekmachine adverteren (sea), social media marketing, Google Analytics, online marketingstrategie en nog veel meer? Online Roots heeft meer dan genoeg online marketing kennis om u van dienst te kunnen zijn!

Online marketing mix

Beginnen met online marketing, maar door de bomen het bos niet meer zien? Online Roots helpt u graag met het creëren van een goede basis voor uw online marketingstrategie en al uw online activiteiten daaromheen!  
 

Benieuwd naar wie we zijn, klik dan hier! Benieuwd naar welke bedrijven wij al geholpen hebben of nog steeds ondersteuning bieden, klik dan hierOnline Roots, uw online marketing specialist!

Bel Online Roots