Social media campagnes EXPOMotion

EXPOMotion, partners in organisatie

EXPOMotion in Almere zorgt voor de volledige of gedeeltelijke organisatie van uw evenement, beurs, congres of specifieke bijeenkomst. Met de jarenlange ervaring in beursorganisatie en congresorganisatie nemen zij de zorgen uit uw handen en weet u één ding zeker: uw event verloopt perfect! EXPOmotion organiseert evenementen in Nederland en België. Neem gerust een kijke op de website van EXPOMotion mocht je interesse hebben in meer informatie.

Opdracht ‘EXPOMotion’

Patrick van Tilburg, de oprichter van EXPOMotion heeft ons recentelijk benaderd om hem te ondersteunen op online marketing gebied betreffende zijn bedrijf EXPOMotion. Omdat EXPOMotion al een begin gemaakt heeft met online marketing tijdens het opstarten, zijn wij hierop gaan voortborduren.

Allereerst hebben we gekeken naar zijn CMS systeem en hebben we dit up-to-date gemaakt en zijn er verschillende SEO aanpassingen doorgevoerd, om de vindbaarheid van de website te verhogen.

Doordat EXPOMotion veel gebruik maakt van social media, zijn we direct gestart met het opschonen van het inmiddels weer operationele YouTube kanaal. Daarnaast zijn er ook extra social media pagina’s (Facebook/LinkedIn/Twitter) aangemaakt voor de evenementen die georganiseerd worden door EXPOMotion, namelijk:

·       Bestelauto Expo

·       Fleet Event

·       Remarketing Event

De hierboven genoemde evenementen zijn een belangrijk onderdeel uit het portfolio van EXPOMotion. Daarom houden wij tot op heden alle social media pagina’s van deze evenementen bij en creëren & implementeren wij campagnes op social media die leiden tot meer websiteverkeer! 

Social media