Vraag een gratis SEO scan aan!

 

SEO marketing

Hoger komen in Google? Dat is mogelijk! Alleen scoort uw website wel op de juiste punten met betreking tot SEO? Om ervoor te zorgen dat uw website hoog in de organische zoekresultaten komt, moet de website zoekmachine vriendelijk zijn. Hoe sterk is de relatie tussen uw site en Google? Gaat Google enthousiast worden van uw website?
Of indexeert Google uw website zo dat deze laag in de resultaten komt te staan? Begin vandaag en doe er iets mee!

Wat is SEO?

Op het gebied van online marketing wordt er vaak gesproken over zoekmachine optimalisatie en SEO. De vragen: wat is SEO? En wat is zoekmachine optimalisatie? Omschrijven allebei hetzelfde! Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO (search engine optimalisation). Is gericht op online vindbaarheid. Met SEO is het mogelijk om uw website op Google vindbaar te maken voor uw klanten en potentiële klanten.

Zoekmachines kijken op het gebied van SEO naar 3 pilaren: content, autoriteit en techniek. Door deze 3 pilaren te optimaliseren is het mogelijk om hoger in de organische resultaten van Google en andere zoekmachines te komen. Deze organische resultaten (onbetaalde zoekresultaten) zijn het meest effectieve instrument om de kwaliteit en het volume van verkeer naar uw eigen website te vergroten!

Wat krijgt u bij een SEO scan?

Online Roots gaat uw website nakijken op de belangrijkste drie SEO punten: content, autoriteit en techniek. Gebaseerd op deze 3 pijlers ontvangt u een maatwerk rapportage, inclusief concrete aanbevelingspunten. Hiermee kunt u direct aan de slag! Indien u hulp of uitleg nodig heeft betreffende de aanbevelingspunten. Dan bent u van harte welkom om langs te komen op Strijp-CS of het Microlab! Even bellen mag ook altijd. Samen kijken we dan wat de beste SEO strategie is en hoe we dit aan kunnen pakken. Uiteraard met de doelstelling om uw website hoger te krijgen in de organische zoekresultaten (onbetaalde zoekresultaten) van Google, zodat uw klanten en potentiële klanten u beter kunnen vinden!

Bel Online Roots